preloader
Увійти

Політика конфіденційності

Загальні положення

Ця політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується і розкривається ТОВ «ПАРК ДРАЙВ.ХАРКІВ», директор Труш Дмитро Олександрович (далі по тексту- «Компанія») при відвідуванні вами сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється з використанням доменного імені: parkdrive.ua. Цим ви також даєте згоду на обробку ваших персональних даних і підтверджуєте, що є повідомлення про порядок і про цілі, а також про інші умови їх обробки відповідно до статей 6, 8,10, 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 -VI від 1 червня 2010 року.

Відвідуючи Сайт parkdrive.ua, ви приймаєте нашу політику конфіденційності, ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, зазначених нижче.

Цим ви підтверджуєте свою достатню правоздатність та дієздатність за законами вашої країни для дачі згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку ваших персональних даних на умовах, тут викладених. У разі, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цією політикою надана вашими батьками або опікунами, які мають повний обсяг цивільної дієздатності і, які уповноважені по законам країни вашої юрисдикції давати таку згоду.

Parkdrive.ua розуміє, що ваша конфіденційність є важливою для вас і що вам важливо те, як ваша інформація використовується і поширюється в Інтернеті. Ми поважаємо і цінуємо конфіденційність всіх, хто відвідує наш сайт, і збираємо і використовуємо інформацію засобами, які відповідають вашим правам і нашим зобов'язанням згідно із законом. Справжня Політика застосовується до використання всіх даних, зібраних нами щодо використання нашого сайту. Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності та переконайтеся, що ви її розумієте. Ваша згода з нашою Політикою конфіденційності вважається вашим першим використанням нашого сайту. Якщо ви не приймаєте і не погоджуєтеся з цією Політикою конфіденційності, ви повинні негайно припинити використання нашого сайту.

1. Терміни та їх тлумачення

1.1 У цій Політиці терміни мають таке значення:

«Власник персональних даних» - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

«Згода суб'єкта персональних даних» - будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

«Обробка персональних даних» - будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та / або в картотеках персональних даних, пов'язаних зі збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням, знеособлення, знищенням відомостей про фізичну особу;

«Персональні дані» - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована;

«Розпорядник бази персональних даних» - фізична або юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані;

«Суб'єкт персональних даних» - фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних. 

«Рахунок» запис необхідний для доступу і / або використання певних областей і функцій Сайту Parkdrive.ua;

«Cookie» означає невеликий текстовий файл, розміщений на вашому комп'ютері або пристрої нашим сайтом, коли ви відвідуєте певні частини нашого сайту і / або коли використовуєте певні функції нашого сайту. Детальна інформація про файли cookie, які використовуються нашим сайтом, наведені в розділі 11 далі по тексту;

«Наш сайт» означає цей сайт, Parkdrive.ua

«Ми / Нас / Наші» означає ТОВ «ПАРК ДРАЙВ.ХАРКІВ» (код 37023662), Parkdrive.ua

2. Інформація про нас

Наш сайт Parkdrive.ua належить і управляється компанією ТОВ «ПАРК ДРАЙВ.ХАРКІВ», зареєстрованій за адресою: 62441, Харківська область, Харківський район, село Циркуни, ВІДДІЛЕННЯ "КУТУЗІВКА", будинок 32 А.

3. Сфера дії - що покриває ця політика?

Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до використання нашого сайту. Вона не поширюється на будь-які веб-сайти, які пов'язані з нашим сайтом (незалежно від того, надаємо ми ці посилання або використовуються вони іншими користувачами). Ми не контролюємо, як ваші дані збираються, зберігаються або використовуються іншими веб-сайтами, і ми радимо вам перевіряти політику конфіденційності на будь-яких таких сайтах, перш ніж надавати їм будь-які дані.

4. Яку інформацію ми збираємо про вас?

Коли ви користуєтеся сайтом Parkdrive.ua, ми збираємо і обробляємо ваші персональні дані. Ці дані можна класифікувати наступним чином:

4.1 Інформація, яку ви нам надаєте:

Ми збираємо інформацію, яку ви добровільно надаєте нам, наприклад, ваше ім'я, номер телефону та адресу електронної пошти; скажімо, при заповненні нашої контактної форми або при зверненні до нас по електронній пошті або телефону.

4.2 Інформація, яку ми збираємо автоматично:

Сайт Parkdrive.ua використовує галузеві стандарти для збору певної інформації про відвідувачів на нашому веб-сайті автоматично. Ми збираємо інформацію про вас або інформацію, зібрану за допомогою файлів cookie та аналогічних технологій при використанні, доступі або взаємодії з нашими веб-сайтами. Наприклад, ми можемо збирати інформацію про тип пристрою, який ви використовуєте для доступу до нашого веб-сайту, операційної системи і версії, вашої IP-адреси, вашому географічному розташуванню, вказаною вашою IP-адресою, типом вашого браузера і веб-сторінками, які ви переглядаєте. Інформація, яку ми збираємо про наших відвідувачів і час, проведений на нашому веб-сайті, не буде розкриватися третім сторонам або партнерам. Однак ця інформація може використовуватися для маркетингу і поліпшення якості послуг, що надаються.

4.3 Інформація, отримана з інших джерел

Parkdrive.ua використовує Google Analytics, Google Webmaster, щоб знайти важливу інформацію про трафік і рейтинг даних веб-сайтів від наших клієнтів або потенційних клієнтів в якості маркетингового дослідження.

5. Як ми використовуємо інформацію про вас?

5.1 Інформація допомагає нам постійно вдосконалювати сайт і наші послуги для поточних і основі інформації та відгуків, які ми отримуємо від наших користувачів. Ми також можемо поліпшити обслуговування клієнтів, так як ваші відгуки і зібрана інформація про вашу діяльність на нашому сайті допомагають швидше реагувати на ваші запити і підтримувати ваші потреби під час відвідування Parkdrive.ua.

5.2 Ми використовуємо ваші дані для надання вам найкращих послуг. Це включає:

5.2.1 Надання та управління вашою інформацією;

5.2.2 Надання та управління вашим доступом до нашого сайту;

5.2.3 Доставка наших послуг вам;

5.2.4 Персоналізація послуг для вас;

5.2.5 Відповідь на повідомлення від вас;

5.2.6 Надання вам листів електронної пошти та інших транзакційних повідомлень, на які ви підписані (ви можете відмовитися від підписки або відписатися в будь-який час);

5.2.7 Аналіз використання нашого сайту, щоб ми могли постійно вдосконалювати наш сайт і ваш користувальницький досвід.

5.3 З вашого дозволу і / або в тих випадках, коли це дозволено законом, ми також можемо використовувати ваші дані для маркетингових цілей, які можуть включати в себе звернення до вас по електронній пошті з інформацією, новинами і пропозиціями про наші послуги. Ми, однак, не відправимо вам спам і зробимо всі розумні заходи для забезпечення того, щоб ми повністю захищали ваші права і дотримувалися наших зобов'язань відповідно до діючих норм законодавства.

5.4 Ваша інформація, будь-то державна або приватна, не продаватиметься, не буде обмінюватися, передаватися будь-якій іншій компанії за будь-якої причини без вашої згоди, крім як з метою надання запитуваних послуг та поліпшення наших послуг.

6. Як довго ми зберігаємо інформацію про вас?

6.1 Ми зберігаємо ваші дані так довго, як нам потрібно, щоб використовувати їх, як описано вище в розділі 5 і/або до тих пір, поки у нас є ваш дозвіл на їх збереження.

6.2 Захист інформації має для нас велике значення, так як ми завжди прагнемо захистити ваші особисті дані. Ми використовуємо необхідні фізичні, електронні та управлінські процедури для захисту даних, зібраних через наш сайт.

6.3 Не дивлячись на заходи безпеки, які ми приймаємо, важливо пам'ятати, що передача даних через Інтернет може бути не цілком безпечною і що вам рекомендується вжити відповідних заходів обережності при передачі своїх особистих даних через Інтернет.

7. Чи поширюємо ми інформацію про вас?

7.1 За загальним правилом ми збираємо і обробляємо дані, щоб полегшити або поліпшити послуги, які надаються Parkdrive.ua. Ми не продаємо ваші особисті дані, не передаємо цю інформацію третім особам, за винятком випадків, зазначених у цій Політиці конфіденційності. Ми можемо розкрити ваші особисті дані третім особам в тій мірі, в якій це потрібно за законом, постановою суду або рішенням компетентного державного органу і з метою забезпечення дотримання законодавства. Крім того, ми можемо передавати ваші особисті дані третім особам: стороннім постачальникам, які здійснюють послуги від нашого імені, включаючи бухгалтерію, продажу, маркетинг, IT підтримку, рекламу, аналітику, маркетингові дослідження, обслуговування клієнтів, сервісну підтримку, зберігання даних, перевірку і безпеку, запобігання шахрайства, обробку платежів і юридичні послуги. Такі незалежні постачальники мають доступ до інформації, необхідної для виконання цих послуг, але їм заборонено використовувати ваші особисті дані для інших цілей.

Коли ми розкриваємо ваші особисті дані третім особам, ми вживаємо всіх можливих заходів для забезпечення того, щоб ці треті особи дали згоду на обов'язковість конфіденційності щодо захисту ваших особистих даних. Розкриття інформації здійснюється відповідно до вимог законодавства, включно з укладенням угод про передачу даних з відповідними третіми особами, для забезпечення того, щоб особисті дані оброблялися тільки відповідно до наших інструкцій, чинного законодавства і в цілях, зазначених нами, за умови забезпечення адекватних заходів безпеки.

7.2. Ми можемо складати статистику про використання нашого сайту, включаючи дані про трафік, використання сторінок, кількості користувачів, замовленнях і іншої інформації. Всі такі дані будуть анонімізувати і не будуть містити ніякої особистої інформації. Ми можемо час від часу ділитися такими даними з третіми особами, такими як потенційні інвестори, афілійовані особи, партнери та рекламодавці. Дані будуть поширюватися і використовуватися тільки в рамках закону.

7.3. У певних випадках ми можемо бути юридично зобов'язані надавати певні дані, що зберігаються у нас, які можуть включати вашу особисту інформацію; наприклад, у випадках, коли ми беремо участь в судочинстві, виконуємо вимоги законодавства, постанови суду або урядової влади. Ми не вимагаємо від вас будь-якої додаткової згоди, щоб ділитися вашими даними - в таких випадках ми виконуємо вимоги будь-якого юридично зобов'язуючого запиту, який був зроблений нам.

8. Як ви можете контролювати свої дані?

8.1 Коли ви відправляєте інформацію через наш сайт, вам можуть бути надані варіанти обмеження використання ваших даних. Зокрема, ми прагнемо надати вам контроль над використанням особистих даних для цілей прямого маркетингу (наприклад, можливість відмовитися від отримання електронної пошти від нас, що ви можете зробити, відписавшись по посиланню, зазначеної в електронних листах).

9. Права суб'єктів персональних даних

9.1. Особисті немайнові права на персональні дані, якими наділена кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.

9.2. Суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися до суду зі скаргами на обробку своїх персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

10. Ваше право на утримання інформації

10.1. Ви можете отримати доступ до певних частин нашого сайту, котрі не дають нам жодних особистих даних. Однак для використання всіх функцій, доступних на нашому сайті, вам може знадобитися надати дозвіл на збір певних даних (наприклад, номер телефону).

10.2. Ви можете обмежити використання cookies в інтернет-браузері. Для отримання додаткової інформації див. Розділ 11.

11.Файли Cookies

Ми використовуємо файли cookies та аналогічні технології, щоб запам'ятовувати ваші уподобання і призначені для користувача настройки, розуміти, як використовуються наші веб-сторінки, і налаштовувати наші маркетингові пропозиції.

11.1 Що таке cookie?

Файл cookie являє собою невеликий файл даних, що містить рядок символів, яка відправляється на ваш комп'ютер при відвідуванні веб-сайту. Коли ви знову відвідуєте веб-сайт, cookie дозволяє сайту розпізнавати ваш браузер. Тривалість часу, протягом якого cookie буде залишатися на вашому комп'ютері або мобільному пристрої, залежить від того, чи є він «постійним» або «сесійним» файлом cookie. Parkdrive.ua використовує в основному постійні файли cookie. Сесійні файли cookie залишатимуться на вашому пристрої до тих пір, поки ви не припините перегляд сайту. Постійні файли cookie зберігаються на вашому комп'ютері або мобільному пристрої до тих пір, поки не закінчиться їхній термін дії або вони не будуть видалені.

11.2. Які файли cookie ми використовуємо?

Ми використовуємо такі типи файлів cookie на нашому веб-сайті.

• Строго необхідні файли cookie. Ці кукі необхідні для перегляду нашого веб-сайту і використання його функцій. Без цих файлів cookie деякі онлайн-сервіси не можуть бути надані.

• Файли cookie, які підвищують нашу продуктивність. Ці файли cookie збирають інформацію про те, як ви використовуєте наші веб-сайти. Ці дані можуть використовуватися для оптимізації нашого сайту і полегшення навігації по ньому.

• Функціональні файли cookie. Ці файли cookie дозволяють нашим веб-сайтам запам'ятовувати вибрані вами опції під час роботи на сайті і забезпечують більшу персоналізацію вашої роботи. Наприклад, ми можемо зберегти ваше географічне розташування у файлі cookie, для того щоб показувати вам тих контрагентів, які відносяться до вашого регіону.

• Сторонні файли cookie. Сторонні файли cookie - це ті, які розміщуються на веб-сайтах відмінних від Parkdrive.ua. Ці файли cookie можуть використовуватися на нашому веб-сайті для поліпшення наших послуг або для надання нами більш підходящої реклами. Правила користування цими файлами cookie регламентуються тими політикам конфіденційності, до сайтів яких вони відносяться.

• Файли cookie Google Analytics. Ми використовуємо cookie аналітики, наприклад, пропоновані Google Analytics, щоб допомогти нам зрозуміти, як довго відвідувач залишається на нашому веб-сайті, які сторінки вони знаходять найбільш корисними і як відвідувачі дізналися про нашу платформі. Щоб дізнатися більше про Google Analytics і використанні ваших даних, перейдіть на цю веб-сторінку Google.

12. Як контролювати настройки файлів cookie?

Більшість веб-браузерів дозволяють вам контролювати файли за допомогою налаштувань браузера. Проте, якщо ви обмежуєте можливість веб-сайтів встановити файли cookie, ви можете істотно змінити свій загальний користувальницький інтерфейс, так як він більше не буде персоналізований для вас. Деякі браузери пропонують сигнал «Не відстежувати» ( «DNT»), де ви можете вказати свої переваги щодо відстеження і міжсайтового відстеження.

13. Використання дітьми

Parkdrive.ua не призначений для використання дітьми. Відповідно, наші послуги не спрямовані і не повинні бути доступні особам у віці до шістнадцяти (16 років), і ми просимо, щоб такі особи не надавали персональні дані Parkdrive.ua. Неповнолітні повинні отримати згоду батьків або юридичних осіб опікунів для надання своїх персональних даних. Якщо ми отримаємо повідомлення батьків чи опікунів, що дитина у віці до шістнадцяти років надавав свої персональні дані Parkdrive.ua, ми видалимо персональні дані дитини, які перебувають в нашому розпорядженні.

14. Зворотній зв'язок

Якщо у вас є які-небудь питання щодо нашого сайту або цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті за адресою info@parkdrive.ua, по телефону +38 (098) 899-00-00.

15. Зміни в нашій політиці конфіденційності

Ми можемо змінити цю Політику конфіденційності, коли ми вважатимемо це за необхідне, або як це може знадобитися по закону. Будь-які зміни будуть негайно опубліковані на нашому сайті і буде вважатися, що ви погодилися з умовами зміненої Політики конфіденційності при першому використанні нашого сайту після змін. Ми рекомендуємо регулярно перевіряти цю сторінку, на наявність останніх оновлень.

Перевірені ParkDrive

Hyundai Elantra 2014
Hyundai Elantra 2014
89 тис. км Харків
11 700 $9 945 €332 982 грн
Mercedes-Benz GLE 250 2015
Mercedes-Benz GLE 250 2015
89 тис. км Харків
39 500 $33 575 €1 124 170 грн
Skoda Octavia A5 2009
Skoda Octavia A5 2009
204 тис. км Харків
9 900 $8 415 €281 754 грн
Toyota RAV4 2006
Toyota RAV4 2006
220 тис. км Харків
10 600 $9 010 €301 676 грн
Nissan Altima 2014
Nissan Altima 2014
85 тис. км Харків
11 400 $9 690 €324 444 грн
Дивитися всі перевірені →